ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ NEVZAT KALAYCI

4 09 2012

Ο NEVZAT KALAYCI καταδικάστηκε  για την συνδικαλιστική του δράση σε δεκάδες χρόνια φυλάκισης από το φασιστικό κράτος της Τουρκίας. Παρέμεινε φυλακισμένος στα λευκά κελιά, όπου και υπέστη σκληρά βασανιστήρια. Συμμετείχε στην απεργία πείνας μέχρι θανάτου των πολιτικών κρατουμένων.

Πριν από 7 χρόνια κατάφερε να βρεθεί στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο. Το 2011 συλλαμβάνεται με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Τον Ιούλιο του 2012  αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσ/νικης.

Με ενέργειες του φασιστικού κράτους της Τουρκίας μια εβδομάδα μετά, συλλαμβάνεται ξανά με σκοπό την έκδοση του στην Τουρκία. Ο κάθε δημοκράτης αγωνιστής της ελευθερίας καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό.

Καταγγέλλουμε τη συνεργασία του ελληνικού κράτους με τον τούρκικο φασισμό στο κυνήγι μαγισσών. Μόνος σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η τρομοκράτηση των λαών και η υποταγή τους.

Απέναντι σ’ αυτή την κρατική τρομοκρατία αντιπαρατάσσουμε την διεθνιστική μας αλληλεγγύη. Δεν εφησυχάζουμε. Αγωνιζόμαστε για την ματαίωση αυτής της έκδοσης.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του τούρκου αγωνιστή  NEVZAT KALAYCI

Ο μόνος τρομοκράτης  είναι ο ιμπεριαλισμός και τα κράτη του.

Advertisements

Ενέργειες

Information
Αρέσει σε %d bloggers: