κάτω τα χέρια από τον Kalayci Nevzat

28 02 2012

Ένα ακόμη κακέκτυπο οργουελικής σκευωρίας, αυτή τη φορά σε βάρος του κούρδου αγωνιστή Kalayci Nevzat, εκτυλίσσεται στο σανίδι της αντιτρομοκρατικής.

Χωρίς κανένα ουσιαστικό στοιχείο σε βάρος του, ο Kalayci Nevzat προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, κατοχής και προμήθειας εκρηκτικού και πολεμικού υλικού, σχετικά με την έκρηξη στο διαμέρισμα της Υψηλάντου, στην Τριανδρία, Θεσσαλονίκης τον περασμένο Οκτώβριο.

Ένα δακτυλικό αποτύπωμα σε άσχετη τοποθεσία ήταν αρκετό για τα τζιμάνια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να φτάσουν εκεί που επιθυμούν: στη δίωξη του Kalayci Nevzat για τη δράση του στην «Επιτροπή για τους πολιτικούς Κρατούμενους σε Τουρκία και Κουρδιστάν».

Στο πλαίσιο της φαρσοκωμωδίας κινείται, για άλλη μια φορά ,και το λαβ στόρι της αντιτρομοκρατικής με τα ΜΜΕ μέσα από τα οποία διαδίδονται τα ψέματα που προσπαθούν να στηρίξουν τη σκευωρία, και κατ΄επέκταση να συκοφαντήσουν των αγώνα του Κουρδικού λαού και την πολιτική δράση των κούρδων εκτός των συνόρων της Τουρκίας.

Καταγγέλλουμε ευθέως την κατασκευασμένη δίωξη και την προφυλάκιση του κούρδου αγωνιστή που στόχο έχουν τη φυσική εξόντωσή του. Το όλο φιάσκο έχει ολέθριες επιπτώσεις στην υγεία Kalayci Nevzat καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότητα προβλήματα από τα βασανιστήρια που του επιφύλαξαν «τα αδέλφια» της εδώ μπατσοκρατίας, στην Τουρκία όσο παρέμενε αιχμάλωτός τους στα λευκά κελιά.

Χαρακτηριστικό της γκάφας είναι ότι ενώ διαδίδουν τη σύλληψη του Kalayci Nevzat ως επιτυχία τους, τον συνέλαβαν όταν εμφανίστηκε μόνος του να ανανεώσει το δελτίο παραμονής του!!! Κανείς δεν είχε… αναζητήσει τον «Τρομοκράτη» στη γνωστή οικία του.

Δε γελάμε με τις φάρσες και τις γκάφες σας. Τις καταγγέλλουμε μαζί με το συνολικό σας σχέδιο για την καταστολή και για την εμπέδωση του «νόμου και της τάξης» που είναι απαραίτητη την εποχή της κρίσης. Το ζητούμενο είναι η πλήρης ανατροπή των σχεδίων σας όπως κι όποτε αυτά εμφανίζονται.

Δράση για την Ελευθερία

Advertisements

Ενέργειες

Information
Αρέσει σε %d bloggers: