Αλληλεγγύη στην πολιτική κρατούμενη Στέλλα Αντωνίου

10 02 2012

Για μια ακόμη φορά η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», απορρίπτει την αίτηση αποφυλάκισης, για λόγους υγείας, της πολιτικής κρατούμενης Στέλλας Αντωνίου, που βρίσκεται προφυλακισμένη από 4/12/2010. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το πρόβλημα υγείας της Στέλλας Αντωνίου έχει επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια της κράτησής της στα ελληνικά κολαστήρια, ότι το «νοσοκομείο» των φυλακών Κορυδαλλού δεν μπορεί να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες νοσηλείας της (όπως άλλωστε και κάθε πάθησης σοβαρότερης από κρυολόγημα), ότι η εξέτασή της στα δημόσια νοσοκομεία καθίσταται πρακτικά αδύνατη, λόγω της ανυπόφορης και προσβλητικής διαρκούς φρούρησης, ακόμη και κατά τη διάρκεια ιατρικών πράξεων, επιλέγουν να την εξοντώσουν.

Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» απορρίπτει και πάλι την αίτηση αποφυλάκισης, γιατί η στάση της κοινωνικής αγωνίστριας Στέλλας Αντωνίου δεν είναι η ενδεδειγμένη: «τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της αυξάνονται», καθώς, ενώ ουσιαστικά προφυλακίστηκε μόνο λόγω της αναρχικής πολιτικής της ταυτότητας και των προσωπικών της σχέσεων, παραμένοντας πιστή στις αξιακές της επιλογές, αγωνίζεται με συνέπεια και αξιοπρέπεια μέσα στη φυλακή, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των φυλακισμένων και καταγγέλλει την πολιτική της εξαθλίωσης και της υποταγής.

Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» απορρίπτει την αίτηση αποφυλάκισης της Στέλλας Αντωνίου, γιατί ως γνωστό, εξαντλεί την «επιείκειά» της στους υπηρέτες και τιμητές του κράτους, όπως στο Βασίλη Σαλαριώτη, συνεργό του δολοφόνου Κορκονέα, που αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας του πατέρα του! Για τους δηλωμένους εχθρούς του κράτους, εξαντλεί την εκδικητική της εξουσία.

Θα μας βρουν απέναντί τους.

– Η αξιοπρέπεια δεν φυλακίζεται
– Αλληλεγγύη στην πολιτική κρατούμενη Στέλλα Αντωνίου
– Λευτεριά σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους

Δράση για την Ελευθερία

Advertisements

Ενέργειες

Information
Αρέσει σε %d bloggers: