ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ

24 02 2011

 

Το διευρυμένο υποκείμενο της αλληλεγγύης  στον Αγωνιστή Α. Σειρηνίδη είναι η αντανάκλαση της κινηματικής του παρουσίας όλα αυτά τα χρόνια. Της συμμετοχής του σε κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες με επιδίωξη την μετατροπή της διαμαρτυρίας σε εξέγερση, την μετατροπή των «μερικών αγώνων» σε εστίες συνολικής αντιπαράθεσης των αγωνιζόμενων με το κράτος και το κεφάλαιο.

Ο Άρης συμπυκνώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθιστούν «επικίνδυνο» για το καθεστώς ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη περίοδο όπως η σημερινή που το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα κλονίζεται από τις δομικές του αντιφάσεις, που  στο εσωτερικό της χώρας η θεσμική εξουσία πολιτική –δικαστική- εκτελεστική μαζί με τα ΜΜΕ έχουν συνασπιστεί σε μια επίθεση χωρίς τέλος. Έτσι και αλλιώς αυτοί είναι οι θεματοφύλακες του ΔΝΤ, αυτοί πρέπει να υπερασπιστούν το μνημόνιο με όλα τα μέσα που διαθέτουν και αυτό κάνουν. Οι τρομονόμοι, ο κουκουλονόμος ,οι φρονηματικές διώξεις ενάντια στον αναρχικό χώρο με βάση ένα νέο ιδιώνυμο, «φωτογραφικοί» νόμοι απέναντι σε κινηματικές διαδικασίες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει το κράτος στο κεφάλαιο και το ΔΝΤ.

«Επικίνδυνοι» σε αυτή την συγκυρία βαφτίζονται από το κράτος όλοι όσοι αγωνίζονται, μαχόμενοι για τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της ισότητας, και της αλληλεγγύης, όλοι όσοι αντιστέκονται  στην νεοφιλελεύθερη πολιτική εκείνων που ζουν από τον μόχθο της εργατικής τάξης βγάζοντας υπερκέρδη από την εκμετάλλευση της.

Ο σύντροφος Σειρηνίδης βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού,  κατηγορείται ότι πυροβόλησε εναντίον κλούβας των ΜΑΤ τον Ιούλιο του 2009 στην οδό Χ. Τρικούπη. Τα στοιχεία που προσκόμισε η αντιτρομοκρατική για τον « επικίνδυνο αναρχικό» όπως η ίδια τον χαρακτήρισε  ήταν μια απλή χειρουργική μάσκα  που βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή έχοντας ανιχνευτεί το DNA του Άρη αλλά και άλλων άγνωστων προσώπων. Έτσι και αλλιώς σε όλη την περιοχή των Εξαρχείων υπήρχαν διάσπαρτες πεταμένες μάσκες λόγω των επεισοδίων των προηγούμενων ημερών. Όμως το πιο σοβαρό στοιχείο που τεκμηριώνει ακράδαντα την αθωότητα του Άρη είναι οι μαρτυρικές καταθέσεις των μπάτσων που εμφανώς περιγράφουν άλλο δράστη (διαφορετικό ύψος, άλλο σωματότυπο, άλλο χρώμα μαλλιών κλπ) .

Η επικείμενη δίκη είναι και πιλοτική: στην περίπτωση του Άρη αυτό που κρίνεται κατ’ ουσία είναι η δυνατότητα της εξουσίας να εξουδετερώνει τους πολιτικούς της αντιπάλους, κατασκευάζοντας ενόχους με μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο τις επιστημονικοφανείς αποφάνσεις των βιολογικών εργαστηρίων της ΓΑΔΑ.

Ο Άρης Σειρηνίδης διώκεται επειδή είναι αναρχικός και παρών σε όλους τους αγώνες..

Η κράτηση του, όπως και άλλων συντρόφων, σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα σελίδα για την ιστορία. Είναι η εποχή που τα καθεστώτα προσδοκούν μέσα από την πολιτική της γενικευμένης καταστολής να περιφρουρήσουν δυναμικά τα ολιγαρχικά κέρδη και να επιβάλουν μέσω του φόβου , σιγή ιχθύος στην κοινωνία, ο εφιάλτης τους είναι η γενικευμένη εξέγερση.

Ο Δεκέμβρης του 2008 τους στοιχειώνει- Η Κερατέα τους δημιουργεί ρίγη- η οργή της κοινωνίας τους τρομοκρατεί.

 

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕΙΡΗΝΙΔΗ

Πορεία Πέμπτη 3 Μαρτίου 6μμ Προπύλαια

Συγκέντρωση Τετάρτη 9 Μαρτίου 9πμ Δικαστήρια Σχολής Ευελπίδων

 

 

 

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Advertisements

Ενέργειες

Information
Αρέσει σε %d bloggers: